QMG laajentaa yritysostoilla Satakuntaan

Talotekniikkakonserni QMG kasvaa Länsi-Suomessa ostamalla Porista Insinööritoimisto Unto Rantanen oy:n sekä Ilmastointi ja Pelti Hakala oy:n.

Vuonna 1984 perustettu Insinööritoimisto Unto Rantanen tarjoaa monipuolisia sähköurakoinnin palveluita KVR-urakoinnista sähkösuunnitteluun ja asennukseen. Yrityksen liikevaihto oli kesäkuussa 2023 päättyneellä tilikaudella 4,7 miljoonaa euroa ja se työllistää runsaat 20 sähköalan ammattilaista.

Ilmastointi ja Pelti Hakala on vuonna 2009 perustettu ilmastointiasennusten ja huoltojen kokonaisvaltainen osaaja, jonka palveluihin kuuluvat myös ilmastointiosien valmistus omalla verstaalla sekä rakennuspeltityöt. Yrityksen palveluksessa on 20 ilmastointi- ja rakennuspeltitöiden ammattilaista ja sen liikevaihto oli 4,6 miljoonaa euroa syyskuussa 2023 päättyneellä tilikaudella.

Yritykset jatkavat toimintaansa omilla nimillään ja nykyisissä toimitiloissa. Henkilöstö kokonaisuudessaan jatkaa tehtävissään vanhoina työntekijöinä.

QMG on tänä vuonna tehnyt kuusi yrityskauppaa ja kaksi liiketoimintakauppaa. Satakunnan yritysostot ovat jatkumoa QMG:n strategian mukaiselle kasvulle.

”Laaja paikallisesti johdettu verkostomme palvelee entistä paremmin myös valtakunnallisia asiakkaita, jotka hakevat sitoutuneita ja ketteriä kumppaneita. Olemme valtakunnallisesti paikallinen vaihtoehto, ja yrityksemme ovat paitsi hyödyntäneet konsernin palveluita myös löytäneet toisistaan strategisia yhteistyömahdollisuuksia”, QMG:n toimitusjohtaja Tiina Koppinen kertoo.

Sähköurakoitsijapäivät 2024