Sähkäripodissa puhutaan sähkö- ja teleurakointialan aiheista

STULin mediaperhe kasvoi elokuussa, kun vakiintuneiden viestintäkanavien rinnalle lanseerattiin uusi podcast-sarja Sähkäripodi.

Sähkäripodissa puhutaan siitä, mikä on sähköurakoitsijalle tärkeää: yrittämisestä, onnistumisista, haasteista ja kasvun mahdollisuuksista. Ääneen pääsevät kokeneet sähköalan ammattilaiset, jotka tuntevat urakoitsijan arjen ja yrittämisen kompastuskivet.

Keskustelujen aiheita ovat muun muassa teollisuuden urakat, yrityksen myyminen, vaikeisiin aikoihin varautuminen ja kannattavan yrittämisen perusasiat. Mukana keskustelemassa ovat esimerkiksi Sähkö-äijät oy:n toimitusjohtaja Tuomo Hakala, Espoon sähkömiehet oy:n yrittäjäpariskunta Heidi ja Jonas Valtonen sekä teollisuuden hankkija ja entinen sähköasentaja Matti Suomalainen.

Kipinä podcastin tekemiseen syttyi halusta kehittää STULin jäsenpalveluita ja välittää tietoa jäsenille mahdollisimman ajan mukaisin keinoin. Järjestöpäällikkö Toivo Lötjönen kertoo, että aiheet valittiin erityisesti jäsenten kiinnostuksen kohteita silmällä pitäen. Vahva painopiste on yrittäjien kokemuksissa ja siinä, miten erilaiset yrittämisen haasteet ylitetään.

Lötjönen suosittelee tutustumaan mihin tahansa jaksoon, jonka aihe kiinnostaa.

”Paras jakso on se, jossa on esillä asioita, jotka ovat juuri sillä hetkellä ajankohtaisia tai mietityttävät. Mutta jos valinta pitää tehdä, niin suosittelisin jaksoa Teollisuuden urakat. Siinä tilaajan edustaja kertoo varsin yksiselitteisesti, millä perusteella urakoitsijan valinta suoritetaan.”

Sähkäripodi on mainio lisä STULin tarjoamiin sisältöihin ja kädenojennus niin podcastien ystäville kuin radio-ohjelmia kuuntelemaan tottuneillekin. Sähkäripodin löytää STULin kanavilta Spotifysta, Apple Podcasteista ja Youtubesta.

Podcastien aiheet

  • Tuomo Hakala – Yli vaikeiden aikojen
  • Heimo Niininen – Yrityskaupat
  • Heidi ja Jonas Valtonen – Kannattavan yrittämisen perusasiat
  • Matti Suomalainen – Teollisuuden urakat
  • Petri Tulppo – Sukupolvenvaihdos perheyrityksessä

Sanni Heino, teksti

Sähköurakoitsijapäivät 2024