Etävalvottava savuilmaisin

Varoittimessa on suuri testipainike, joka toimii myös väärien hälytysten mykistämisessä.
Varoittimessa on suuri testipainike, joka toimii myös väärien hälytysten mykistämisessä.

FSM valikoimaan tuotu Zenner palovaroitin on pätevä ratkaisu asunto-osakeyhtiöön, kun halutaan tekniset valvontatiedot kiinteistöjen omistajille tai huoltoliikkeille.

Palovaroitin hyödyntää Digitan LoRaWan-verkkoa, jossa jokainen laite toimii itsenäisenä ilman tarvetta keskuslaitteille tai SIM-korteille. Käyttökohteiksi sopivat omakotitalot, rivitalot ja kerrostalot. Laitteen potentiaalia lisää olemassa olevien paristo- ja akkutoimisten palovaroittimien päivitykset.

Palovaroitin lähettää tietoa reaaliajassa NERVIOT-pilvipalveluun. Palvelusta näkee, onko laite testattu tai onko pariston varaus alhainen, onko laite irrotettu katosta tai peitetty tai onko siinä toimintahäiriöitä. Turvallisuutta lisää optinen tunnistustekniikka, jossa on lämpötunnistin varhaiseen havaitsemiseen ja tapahtumaloki, josta käyttäjä voi seurata laitteen tapahtumia. LoRaWan-verkko on optimoitu hyvin vähän virtaa käyttäviin pitkän kantaman sovelluksiin. Avoin teknologia on verkko-operaattoreiden sekä laitevalmistajien vapaasti hyödynnettävissä. Verkko toimii lupavapaalla alle yhden gigahertsin ISM-taajuusalueella.

Lisätietoa FSM sivulta

Sähköurakoitsijapäivät 2024